Lärarstöd

Pluggakuten.se strävar efter att hålla en hög kvalitet på forumet. Detta kan intresserade och engagerade ämneslärare hjälpa till med genom att registrera sig och svara på frågor inom sitt ämnesområde. Du kan då kontakta pluggakuten och meddela detta så får din användare på forumet rätt titel. T.ex. "mattelärare" eller "svensklärare". Detta gör att era svar troligen värderas högre än svar från andra medlemmar. Men p.g.a. det så ställer det också högre krav på att era svar verkligen ska vara utförliga och ordentligt underbyggda. Pluggakuten kan komma att ta bort titeln om inte svaren håller den kvalitet som förväntas.

Om detta är någonting som låter intressant så registrera en användare på forumet. Skicka sedan ett meddelande med ditt namn, din användarnamn på forumet, skolans namn du jobbar på, vilken nivå du undervisar på samt telefonnummer till skolan. Denna information behöver vi för att kunna kontrollera att du verkligen är en lärare och för att förhindra missbruk av tjänsten. Uppgifterna kommer inte att vara synliga för medlemmarna på forumet om du inte själv lägger in dessa i din forumprofil. Inom ett par dagar kommer du, förutsatt att alla uppgifter stämmer, få en lämplig titel på din användare i forumet.


Fusk

Pluggakuten uppmuntrar inte till fusk på något vis. Skulle du som lärare upptäcka att någon använt pluggakuten på ett olovligt sätt så tveka inte att kontakta oss så vi kan stänga av den användaren.

Powered by Mattecentrum
 |  Inställningar för cookies |  Kontakta oss |  Feedback |