Välkommen till pluggakutens glosträningssytem och lexikon

Att använda dessa tjänster är helt gratis. I gengäld så hjälper du till att kontinuerligt förbättra innehållet genom att de övningar du lägger upp kan användas av alla andra och vice versa. Du behöver inte registrera dig för att kunna använda lexikonet eller öva på övningarna . Men vill du skapa dina egna övningar så kräver vi att du registrerar dig. Med den registreringen får du även tillgång till allt annat här på pluggakuten, inklusive forumet.

Ett av de kraftfullaste verktygen är att om ett ord läggs till i en övning och samma ord läggs till i en annan övning men med en annan betydelse så kommer bägge orden att accepteras som rätt svar när någon tränar på någon av övningarna. Detta minimerar svårigheten att gissa exakt vilket ord som den som skapade övningen tänkte på.

För att premiera aktiva användare som bidrar med ord så får man 1p för varje tillagt ord. Hittar man dessutom ett felstavat/felaktigt ord som man inte lagt till själv får man hela 15p om man rapporterar detta. Så det lönar sig att vara oberservant och hitta fel. De användarna med högst poäng från såväl den senaste månaden som från hela tiden kommer att visas på topplistan.

Notera att dessa tjänster kräver att du har javascript aktiverat i din webbläsare. Detta av tekniska och prestandaskäl.

Powered by Mattecentrum
 |  Instllningar fr cookies |  Kontakta oss |  Feedback |