Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Är du redan medlem kan du däremot fortfarande logga in och svara i befintliga trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Uppsats arbetsrätt. Civilrätt C. Stockolms universitet

Jurist Universitet
Medlem

Offline

Registrerad: 2016-02-03
Inlägg: 12

Uppsats arbetsrätt. Civilrätt C. Stockolms universitet

Hej,
Jag läser just nu Civilrätt C på SU och har nu sex veckor på mig att skriva en uppsats inom arbetsrätt. Uppsatsen ska handla om ett rättsligt beslut mellan 1/7-16 tom 31/12-16 (publicerat eller opublicerat rättsfall, myndighetsbeslut, ändring av lag eller föreskrift, en prövningstillstånd, SOU, uttalande från DO om att ta upp ett fall. 
Internationell inblick. Jag har total idetorka. Jag hade tänkt att skriva om diskriminering av muslimska kvinnor inom arbetsmarknaden, men då hittar jag självklart inga rättsfall till detta. Jag hade även tänkt att man skulle kunna skriva om något intressant och eventuellt problematiserat kommittebetänkande kring arbetsrätt men vet inte riktigt vad de skulle kunna vara.

Är det någon som har nån idé är jag gärna öppen för förslag och vidare diskussion.
Vänligen,

 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |