Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Länkar till bra gratis personlig läxhjälp behövs

Raven123
Medlem

Offline

Registrerad: 2016-06-05
Inlägg: 109

Länkar till bra gratis personlig läxhjälp behövs

Under rubriken länkar är idag är gratis läxhjälp blandad med reklam från firmor som tar betalt. Och det är väldigt mycket länkar om allt möjligt. När nu terminsstarten närmar sig ... efterlyser jag tydliga pekare till var det finns gratis kvalitativ läxhjälp. Gratis vet vet ju alla vad det betyder, så kanske får det räcka som kriterium. Men som kvalitetskriterium skulle man också kunna använda den granskning som 90-organisationerna utsätts för
( http://www.insamlingskontroll.se/ )
och som har likheter med ISO-certifiering. Även om det inte direkt är läxhjälpen som granskningen gäller, så är det ett mått som fritar pluggakuten ansvaret för att bedöma hur seriös nån är.

Mattecentrum, Röda korset och Rädda barnen har alla läxhjälp som skulle hamna på den listan.
Jag tänker också på att man ibland har större behov än annars att hänvisa någon till ett personligt möte för att vara mer säker på att informationen går in.

 
Faabz
Medlem

Offline

Registrerad: 2013-07-12
Inlägg: 785

Re: Länkar till bra gratis personlig läxhjälp behövs

Det finns också http://www.intize.org/ vilket är helt gratis, de som är läxhjälpare gör det också volontärt.


Jag har inga drömmar, endast mål.
 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |