Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Ta bort ett konto?

bonzoleum
Medlem

Offline

Registrerad: 2016-06-06
Inlägg: 74

Ta bort ett konto?

Kan man ta bort ett konto på Pluggakuten? Så att allting försvinner.

Tråd flyttad från Övriga ämnen till Om Pluggakuten.se av mdoerator. /statement

 
SeriousSquid
Medlem

Offline

Registrerad: 2010-05-17
Inlägg: 3643

Re: Ta bort ett konto?

Nej. Ett forum är en offentlig tavla man skapar tillsammans och man har inte egentligen någon rätt att ta ner delar av den tavlan bara för att man gjort dem själv. Det är del av det offentliga och skulle se konstigt ut om vartannat inlägg togs bort.
Är det fråga om personinformation eller känsliga uppgifter man redigera inläggen själv men är det normal forumaktivitet såsom svar eller dialog med andra användare kommer de att återskapas av moddarna.


Vill man bli avstängd från forumet kan man skicka ett pm till administratörerna men ens inlägg blir kvar. Är en inte redo att ens inlägg står kvar så behöver man inte skriva dem. Även jag har nog skrivit några knasiga saker här många år sedan men det är inget man orkar bry sig om hålla reda på i längden.

Senast redigerat av SeriousSquid (2016-06-06 16:05)


"...a result is trivial if: (a) it follows from the underlying definitions without any trickery or ingenuity and (b) a written specification of how it follows runs the danger of suggesting that it is nontrivial."
 
bonzoleum
Medlem

Offline

Registrerad: 2016-06-06
Inlägg: 74

Re: Ta bort ett konto?

Tack, då vet jag.

 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |