Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Läs innan du postar!

kydyl
Administrator

Offline

Registrerad: 2006-04-10
Inlägg: 1907

Läs innan du postar!

Den här gruppen behandlar specifika problem av teknisk eller naturvetenskaplig karaktär. Om du istället vill prata om t.ex. hur tråkigt/roligt teknik eller naturvetenskap är så ta det i "om skolan" grupperna.

För att få bra svar på dina frågor bör du tänka på att strukturera upp frågan på ett bra sätt. Var tydlig med vad som är givet och vad som eftersöks. Ibland eftersöks kanske inte hela lösningen utan bara en liten bit eller en starthjälp. Var då tydlig när du anger detta.

Det är också till en stor fördel om du själv ger förslag på en möjlig lösningsgång eller berättar vilka olika metoder du redan prövat. Många gånger så har man kommit en bit på vägen för att sedan köra fast. Då beöver den som hjälper dig inte utföra samma arbete som du redan gjort. Man ser också tydligare nivån du ligger på och kan dämed anpassa sina förklaringar bättre.

Kom även ihåg att det här forumet inte är till för att göra dina uppgifter/läxor utan är till för att hjälpa dig att själv lösa dina uppgifter när du kört fast.


Confused by earlier errors. Bailing out...
 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |