Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Att ladda upp en bild

oggih
F.d. moderator

Offline

Registrerad: 2008-02-29
Inlägg: 6287

Att ladda upp en bild

En av de vanligaste frågorna i den här forumsdelen är hur man laddar upp en bild. Därför försöker vi nu besvara den ordentligt, en gång för alla. Är något fortfarande oklart är det bara att säga till så försöker någon av oss moddar förtydliga.

Tyvärr kan man inte ladda upp bilder direkt på forumet. I stället måste man ladda upp bilden hos en så kallad bildvärd och sedan använda forumets img-taggar för att visa bilden i ett inlägg. En tydlig guide till hur man gör detta hittar du på wikin.

Utöver detta är det bra att känna till att man inte kan posta bilder i sitt allra första inlägg. Detta är en del av vårt skydd mot spam-botar (dessa brukar ofta försöka posta bilder). Du kommer runt detta genom att bara posta texten i ditt första inlägg och sedan posta bilden i ett svarsinlägg direkt efteråt.


Svarar inte på uppgiftsfrågor via PM.
Naturvetenskap.org, gratis information inom matematik, fysik, kemi och biologi.
För högstadie-/gymnasieelever: sommarforskning och vetenskapstävlingar.
 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |