Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Tyskland

jrfrank7
Medlem

Offline

Registrerad: 2016-02-28
Inlägg: 3

Tyskland

Hej! jag undrar om du har en uppsats jag får kolla på och ta inspiration om Tyskland har någon det skulle jag bli jätte glad och göra min dag, jag sitter hemma nu och försöker att skriva en uppsats fast jag är ganska ny på det jag vet inte hur jag ska börja osv. det behöver inte just vara en uppsats om tyskland kan vara vilket land som helst smile
//Franco

 
jrfrank7
Medlem

Offline

Registrerad: 2016-02-28
Inlägg: 3

Re: Tyskland

bump

 
Luft
Medlem

Offline

Registrerad: 2014-09-18
Inlägg: 4794

Re: Tyskland

Ett tips är att inte bumpa förrän efter 24 timmar.

Men det är ganska enkelt..

Skriv lite kort information om Tyskland först. Typ vilka de 3 största städerna är. Kanske skriv lite om Tysk kultur, om tysk mat, om tysk sport och att fotboll bland annat är jättestort i Tyskland. Du kanske vill skriva om ridning eller vad vet jag. Tänk vad du tycker är intressant och skriv om Tyskland inom det.


A complicated thing is just a bunch of simple things put together.
 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |