Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Är du redan medlem kan du däremot fortfarande logga in och svara i befintliga trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

en intressant kluring

Peter riz
Medlem

Offline

Registrerad: 2015-01-13
Inlägg: 38

en intressant kluring

Någon som kan ett bra svar på den här frågan ?!1.Fundera över dig själv och försök hitta exempel på sådant i din person som du kan koppla till din socialisation.

 
Russell
Moderator

Offline

Registrerad: 2013-08-22
Inlägg: 2608

Re: en intressant kluring

Det här är ju bara en kopia av din tidigare tråd vilken låstes av goda skäl. Tänk på att upprepade regelbrott kan leda till avstängning.

Om du vill ha hjälp så får du starta en ny tråd som följer reglerna: Sätt en beskrivande rubrik och gör en egen ansats att besvara frågan, eller skriv åtminstone lite om hur du själv tänker att ett svar skulle kunna se ut—kanske något om vilka sociologiska begrepp som kan vara relevanta eller vad du tänker att man skulle kunna fokusera på hos dig som person.

/mod.


The road to wisdom?—Well, it's plain and simple to express:
Err and err and err again, but less and less and less.
 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |