Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Är du redan medlem kan du däremot fortfarande logga in och svara i befintliga trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Inför tyska 4

Glowstone
Medlem

Offline

Registrerad: 2015-03-13
Inlägg: 9

Inför tyska 4

Tjena!
Nästa termin kommer jag att börja läsa tyska 4 på gymnasiumet men eftersom jag hade problem med tyska 3 hade jag tänkt att plugga tyska under sommarlovet. Så, ni som vet vad som kommer under tyska 4, har ni några tips på vad jag skulle kunna plugga på för att förbättra min tyska tills den kommande terminen?

Tack i förtid

 
joculator
Medlem

Offline

Registrerad: 2012-09-12
Inlägg: 3920

Re: Inför tyska 4

Åk till tyskland! Ensam, så du tvingas prata tyska. Språkresa är såklart bra men det kanske är lite sent att boka det nu, men tågluffa funkar ju...

Chatta på tyska forum.

Annars beror det på vad du hade svårt för. Grammatik brukar ju vara ett problem så det skadar säkert inte att repetera och läsa framåt.

 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |