Meddelande

Du befinner dig just nu på en äldre version av Pluggakuten, gamla.pluggakuten.se. Nya Pluggakuten lanserades den 6 februari 2017 och du finner forumet på www.pluggakuten.se.

På gamla.pluggakuten.se kan du fortfarande läsa frågorna och svaren som ställts, men du kan inte skapa ett nytt konto eller nya trådar. Nya frågor och nytt konto skapar du på det nya forumet, välkommen dit!

Kontaktformuläret åter i drift efter lång tid med problem!

KM
Administrator

Offline

Registrerad: 2015-10-19
Inlägg: 132

Kontaktformuläret åter i drift efter lång tid med problem!

Hej alla!
Det har visat sig att det har varit fel med vidarebefordringar av mejl i kontaktformuläret. Det betyder att alla som har försökt kontakta administratörer eller Mattecentrum via kontaktformuläret inte har nått fram med sina funderingar. Troligen har felet pågått längre än ett halvår tillbaka, men det är nu åtgärdat och fungerar återigen korrekt.

Jag ber om ursäkt till alla er som försökt få tag på oss via formuläret, men inte fått ett svar! Vi har inte avsiktligt ignorerat era mejl, utan tyvärr har vi helt enkelt missat att det var ett fel med kontaktformuläret. För att ni ska få svar på era frågor/funderingar ber jag er att skicka frågorna/funderingarna igen, antingen via kontaktformuläret eller till info@pluggakuten.se.

Inkorgen till mejlen kollas över under vardagar på kontorstider.

 
statement
Moderator

Offline

Registrerad: 2012-09-07
Inlägg: 4314

Re: Kontaktformuläret åter i drift efter lång tid med problem!

Bumpar en sista gång.

 


Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Powered by Mattecentrum
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |